Usein kysytyt kysymykset

1. Mistä voin ostaa lahjavihkon?

Voit ostaa lahjaksi palan kaupunkia helposti verkkokaupan kautta. Lahjavihko toimitetaan postitse ilman erillisiä toimituskuluja antamaasi osoitteeseen muutamassa päivässä. Voimme toimittaa lahjan myös suoraan saajan osoitteeseen.

Jälleenmyyjät Mikkelissä:

Puutarharavintola Greeneri, Pursialankatu 5, Mikkelipuistossa
Matkailuneuvonta Mikkeli, Maaherrankatu 22, kauppakeskus Akselin naapurissa
Eepin Grilli, Vuorikatu 3, Kirkkopuiston kulmalla
Bar Dom, Porrassalmenkatu 18, kaupunkilaisten olohuone

2. Tilaus- ja toimitusehdot

Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä. Verkkokaupan maksuehdot löytyvät täältä. Verkkokaupan tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.

Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille. Tilauksen yhteydessä annettuja asiakastietoja käytetään vain tilauksen hoitamiseen. Tiedot eivät tallennu erilliseen asiakasrekisteriin, vaan ne hävitetään tilauksen onnistuneen toimituksen jälkeen. Tilaustiedot jäävät käyttöömme vuodeksi kirjanpidollisten seikkojen takia. EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta asiakkaalla on lupa kysyä, mitä tietoja hänestä tallennetaan.

Yrityksen Y- tunnus 2585163-7.

3. Miten lahjavihko käytetään?

Lahjavihkossa on useita eri vaihtoehtoja, joista saat valita yhden. Varaa aika mikäli sitä vaaditaan tai vieraile palveluntarjoajan luona. Saat lunastettua palvelun lahjavihkoasi vastaan. Kaupunki lahjaksi on vihko, jonka jokaisella sivulla on paikallinen elämys – valitset niistä yhden.

4. Voinko tilata lahjan suoraan lahjansaajalle?

Kyllä! Tilauslomakkeen lisätietoja- kenttään voit kirjoittaa lahjansaajan osoitteen sekä oman viestisi. Lahja on konkreettinen vihko, joka lähetetään postitse saajalle. Verkkokaupan tilaukset toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja.

5. Kenelle lahjavihko sopii?

Lahjavihkossa on useita erilaisia vaihtoehtoja, joten se sopii hienosti ystävälle, isovanhemmille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Saaja valitsee itselleen parhaan vaihtoehdon kaikista vihkon tuotteista, joten miksipä et muistaisi tänä vuonna hääparia tai lapsiperhettä erilaisella paketilla? On tämä viety myös mökkituliaiseksi tai ostettu itselle, jotta pääsee kokeilemaan helposti uutta. Tässä lahjassa malli, koko ja väri täsmää aina!

6. Mihin asti lahjavihko on voimassa?

Lahjavihko on voimassa 31.8.2020 saakka. Osa elämyksistä ja palveluista voi olla voimassa lyhyemmän ajan esimerkiksi tapahtumapäivistä johtuen.

7. Sopivaa kysymystä ja vastausta ei löytynyt.

Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin saat vastauksen ottamalla yhteyttä p. 040 59 32 650. Mikäli haluat palvelusi osaksi pakettiamme ole yhteydessä yrittäjiin.

Anna lahjaksi pala kaupunkia.