Usein kysytyt kysymykset

1. Tilaus- ja toimitusehdot

Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.

Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille. Tilauksen yhteydessä annettuja asiakastietoja käytetään vain tilauksen hoitamiseen. Tiedot eivät tallennu erilliseen asiakasrekisteriin vaan ne hävitetään tilauksen onnistuneen toimituksen jälkeen. Tilaustiedot jäävät käyttöömme vuodeksi kirjanpidollisten seikkojen takia. EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta asiakkaalla on lupa kysyä, mitä tietoja hänestä tallennetaan.

2. Mistä voin ostaa lahjavihkon?

Voit ostaa itsellesi tai ystävällesi kaupungin helpoimman lahjan verkkokaupan kautta. Tilauslomakkeen kautta tilattuna lahjavihko toimitetaan antamaasi osoitteeseen muutamassa päivässä. Voimme toimittaa lahjan myös suoraan saajan osoitteeseen.

Jälleenmyyjät: 

Uuden 2018-2019 lahjavihkon jälleenmyyjät vahvistetaan syksyn aikana.

3. Miten lahjavihko käytetään?

Lahjavihkossa on useita eri vaihtoehtoja, joista saat valita yhden. Varaa aika mikäli sitä vaaditaan tai vieraile palveluntarjoajan luona. Saat elämyksen lahjavihkoasi vastaan. Kaupunki lahjaksi on vihko, jonka jokaisella sivulla on paikallinen elämys – valitset niistä yhden.

4. Voinko tilata lahjan suoraan lahjansaajalle?

Kyllä! Tilauslomakkeen lisätietoja- kenttään voit kirjoittaa lahjansaajan osoitteen.

5. Kenelle lahjavihko sopii?

Lahjavihkossa on useita erilaisia vaihtoehtoja, joten se sopii hienosti ystävälle, isovanhemmille, yrityksen työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Saaja valitsee itselleen parhaan vaihtoehdon kaikista vihkon tuotteista, joten miksipä et muistaisi tänä vuonna hääparia tai lapsiperhettä erilaisella paketilla?

6. Mihin asti lahjavihko on voimassa?

UUSIA lahjavihkoja työstetään parhaillaan. Maltathan siis hetken – lokakuussa saat painotuoreen vihkon käteesi, voit tilata sen ennakkoon jo nyt.

Paketti on voimassa 31.8.2019 saakka. Osa elämyksistä ja palveluista voi olla voimassa lyhyemmän ajan esimerkiksi kurssipäivistä johtuen.

Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin saat vastauksen ottamalla yhteyttä yrittäjiin tai p. 040 59 32 650

Mikäli haluat yrityksesi osaksi pakettiamme ole myös yhteydessä yrittäjiin.

Anna lahjaksi pala kaupunkia.