KASVOT YRITYKSEN TAKANA

Minusta ei ikinä pitänyt tulla yrittäjää. Meni kauan ennen kuin totuin käsitteeseen ja nykyäänkin vielä esittelen itseni mieluummin muuten. Olen aina halunnut muuttaa maailmaa, ja lahjavihkokin syntyi omasta tarpeesta. Minua turhautti saada kaapin pohjalle tavaraa, jota en tarvitse. Toisaalta halusin luoda paikallisille aidosti omaa elinympäristöä hyödyttävän paketin. Lopulta pidin vain silmät auki ja tarkkailin maailmaa.

Syksyllä 2013 syntyi Kaupunki lahjaksi- lahjavihko, jossa valinnanvapaus yhdistyy elämyksiin ja paikallisuuteen. Yritys perustui kokeilukulttuuriin, ja yhdistin verkostojani. Tärkeimmät kontaktit ja asiakkaat ovat ne ensimmäiset, jotka luottavat.

Kaupunki lahjaksi on lahjavihko paikallisiin elämyksiin. Yhteen vihkoon on kasattu useita erilaisia palveluita eli lahjoja, joista vihkon saaja valitsee itselleen mieluisimman lahjan. Oivalsin, että kanta-asiakkuudet esimerkiksi kosmetologille syntyvät usein ”sain lahjakortin ja oli helppo käydä kokeilemassa”- tilanteista. Haluaisin, että paikallisesti kokeillaan rohkeammin loistavia ideoitamme, ja kulutetaan omaan hyvinvointiin materian sijaan. Haluamme tarjota lahjaksi jotain uutta, mitä ei muuten välttämättä tulisi tehtyä. Lisäksi meillä on vahva ekologisuuden arvo kulutusyhteiskunnassa.

Lahjavihko vannoo kotikaupunkirakkauden nimeen. Kiitos, että valitset meidät.