Anttolanhovi, Bar Dom, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Kuntokeskus Ote, Kontrastia, Luonto-Taipale, Mikkelin Ampujat, Mikkelin Teatteri,  Ollinmäen Viinitila, Ohjelmatoimisto Trubaduurit, St Michel- ravit, Pilates Mikkeli, Tertin Kartano

Lisätietoja lahjoista

Valitse oma lahjasi kolmestatoista mahdollisuudesta.

Anttolanhovi
Mikkelin Anttolassa Saimaan rannalla luonnon keskellä sijaitsee upea Anttolanhovi. Anttolanhovin ravintola tarjoaa herkutteluhetken lähiruuasta nauttien. Lahja sisältää pöytiin tarjoiltavan menun kahdelle.  Kuvankauniissa maisemissa on myös helppo viettää vapaa-aikaa liikkuen, nauttien day spa-palveluista tai virkistyä hotelliyön merkeissä. Anttolanhovi on aivan kivenheiton päässä keskustasta ja täydellisen lähimatkan arvoinen.

Bar Dom
Mikkeliläisten sydämiin paikkansa on kaivertanut Bar Dom. Kaupunkilaisten laadukas olohuone tarjoaa usein vaihtuvan valikoiman käsityöläisoluita tai erilaisia viinejä. Lahja sisältää oluen- tai viininmaistelun kahdesta neljään hengelle. Ilmoitathan tulostasi etukäteen. Domin olut- tai viininmaistelussa aikuiset pääsevät tutustumaan erilaisiin juomiin.

Kontrastia
Valokuvaaja Pihla Liukkonen ikuistaa elämäsi tärkeimpiä hetkiä valokuviin. Lahja sopii mainiosti perhepotretin päivittämiseen, uuden muotokuvan ottamiseen tai hassutteluun vaikkapa ystävien kanssa. Mikään hetki ei ole liian pieni taltioitavaksi. Lahja sisältää 30 minuutin valokuvausajan sekä kaksi käsiteltyä kuvaa. Onnistuneita otoksia voi tilata myös lisää!

Kauneushuone Kirsi Ritosalo
Kauneushuone Kirsi Ritosalo hemmottelee ihoasi juuri sinulle sopivasti. Lahjan sisältämä kasvohoito sopii monelle erilaiselle ihotyypille sekä myös miesten ihonhoitoon. Tarvittaessa hoito voidaan muokata sinulle sopivammaksi Kirsin asiantuntemuksella. Kauneushuoneen seesteinen tunnelma rentouttaa ja täällä voit pysähtyä hetkeksi hellimään itseäsi.

Kuntokeskus Ote
Kuin kotiin olisi tullut . tätä paikkaa kehutaan mainiosta tunnelmasta. Kuntokeskus Otteella treenataan hyvällä otteella kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa. Täyden palvelun liikuntakeskus ja perheyritys Kuntokeskus Ote tuo elämääsi liikunnallista virtaa. Lahja on helppo tapa aloittaa uusi liikkumisen tapa kuntosalilla tai syventää harjoittelua ryhmäliikunnassa. Lahja sisältää treenit kuukaudeksi ja voit lunastaa sen kuntokeskuksen asiakaspalvelusta.

Luonto-Taipale
Oletko ikinä ajatellut katselevasi Suomen luontoa hevosen selästä? Suomenhevostaivallukseen voi osallistua jokainen, sillä aiempaa ratsastuskokemusta ei välttämättä tarvita. Rauhalliset ja luotettavat Luonto-Taipaleen monitoimihevoset vievät sinut retkelle turvallisesti. Jokainen tunti räätälöidään osallistujien mukaan. Voit kirjaimellisesti reippailla arjen yläpuolella luonnon maisemisessa kaikkina vuodenaikoina. Lahja sisältää ratsastustunnin kahdelle.

Mikkelin Ampujat
Suur-Savon vanhin urheiluseura Mikkelin Ampujat tarjoaa mielenkiintoisen elämyksen ammunnan parissa. Ammuntakokeilu on helppo tapa aloittaa kokonaan uusi harrastus tai haastaa kaveri tarkkuuskilpailuun.  Lajikokeilussa pääset tutustumaan ampumiseen opastetusti. Lahja sisältää ohjatun ilma-aseammunnan kahdelle henkilölle. Lunasta lahjasi varaamalla paikkasi ennakkoon.

Mikkelin Teatteri
Mikkelin Teatterin tarjonnasta löytyy esityksiä moneen makuun. Elämysmatkalla katsomossa voit tavata Veljeni Leinonamielen tai kokea kolmiodraaman kutkuttavat vaiheet Kolmen kimppa esityksessä. Lahja sisältää kaksi lippua valitsemaanne esitykseen (ei vierailut). Huomioithan, että lahja on voimassa 31.5.2019 saakka. 

Ohjelmatoimisto Trubaduurit
Monipuolinen ohjelmatoimisto Trubaduurit tarjoaa lahjaksi jotakin aivan uutta. Olohuonekeikka piristää juhlia kuin juhlia, viihdyttää illallishetkeä tai toimii sopivana yllätyksenä läheiselle. Harvalla on disko omassa olohuoneessaan tai juhlatilassa – nyt on. Lahja sisältää puolen tunnin musiikkihetken.

Ollimäen Viinitila
Ollinmäen Viinitila on Suomen ensimmäisiä viinitiloja. Ollinmäellä ydistyy kotimaiset marjat ja keskieurooppalainen viininvalmistustaito aimo annokseen suomalaista pioneerihenkeä. Lahjasi voit valita Ollinmäen kahdesta eri vaihtoehdosta. Viininmaistelu kahdelle sisältää neljä erilaista maisteltavaa omaa viiniä sekä niihin yhdistetyt sapakset eli savolaiset tapakset. Kesäisin mahdollisuus on myös valita tunnelmallinen aittamajoitus kahdelle aamiaiskorin kera.

Pilates Mikkeli
Pilates Mikkeli antaa sinulle avaimet arjessa pysähtymisen kehoasi kuunnellen ja  lihaksia harjoittaen kohti parempaa vointia. Pilates sopii jokaiselle, ja yksityistunti muokataan yhdessä ohjaajan kanssa mieleiseksi. Tule tutustumaan yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa – tai hae harjoitteluusi uutta ulottuvuutta yksityistunnilta. Lahja sisältää pilatesohjaajan räätälöimän yksityistunnin (45min). Varaa aikasi Yvonne Vauhkoselta. Lahja on voimassa 31.5.2019 saakka.

St Michel 20-21.7.2019
Mikkelin kesän vilkkain viikonloppu vietetään raviradalla. Kesän kuumin tapahtuma tarjoaa vauhtia ja uusia kokemuksia esimerkiski Toto-pelien maailmassa. Mikkelin ravirata on tunnettu vauhdistaan maailmallakin. Tule viettämään loistavaa kesäviikonloppua vauhtijuhlaan. Lahja sisältää kaksi lippua koko St Michel- viikonlopuksi. Muista lunastaa lahjasi ennakkoon raviradan toimistolta.

Tertin Kartano
Tertin Kartano tunnetaan ruuastaan ja vieraanvaraisuudestaan luonno äärellä. Lahja sisältää kartanon kahvilan lounaspöydän kahdelle tai viikonloppuisin brunssin. Nauti hyvästä palvelusta!

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “49€ lahjavihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *