Bar Dom, Henna Hautamäki Wellness, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Luonto-Taipale, Mikkelin Teatteri, Mikkelin Vesijettivuokraus, Ollinmäen Viinitila, Pilates Mikkeli, Puutarharavintola Greeneri Mikkelipuisto, St Michel- ravit, Tertin Kartano

Lisätietoja lahjoista

Lahjavihkossa on yksitoista erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on konkreettinen vihko, joka toimitetaan postitse tilauksen jälkeen antamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

Bar Dom
Mikkeliläisten sydämiin paikkansa on kaivertanut Bar Dom Porrassalmenkadulla. Kaupunkilaisten laadukas olohuone tarjoaa usein vaihtuvan valikoiman käsityöläisoluita ja erilaisia viinejä. Lahja sisältää oluen- tai viininmaistelun kahdesta neljään hengelle. Ilmoitathan tulostasi etukäteen. Domin olut- tai viininmaistelussa aikuiset pääsevät tutustumaan erilaisiin juomiin.

Henna Hautamäki Wellness
Henna Hautamäki Wellness on uusi hyvinvointistudio Mikkelissä. Lahjaksi voit nauttia rauhasta yksityisellä joogatunnilla yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.  Henna Hautamäki Wellness tarjoaa myös laadukkaita fysioterapiapalveluita. Helli kehoasi LPG-hoidon avulla. Hoito auttaa kipuun, lihas- ja nivelvaivoihin sekä kudoksen uusiutumiseen. Valitse näistä toinen.

Kauneushuone Kirsi Ritosalo
Kauneushuone Kirsi Ritosalo hemmottelee ihoasi juuri sinulle sopivasti. Lahjan sisältämä kasvohoito sopii monelle erilaiselle ihotyypille sekä myös miesten ihonhoitoon. Tarvittaessa hoito voidaan muokata sinulle sopivammaksi Kirsin asiantuntemuksella. Kauneushuoneen seesteinen tunnelma rentouttaa ja täällä voit pysähtyä hetkeksi hellimään itseäsi.

Luonto-Taipale
Oletko ikinä ajatellut katselevasi Suomen luontoa hevosen selästä? Suomenhevostaivallukseen voi osallistua jokainen, sillä aiempaa ratsastuskokemusta ei välttämättä tarvita. Rauhalliset ja luotettavat Luonto-Taipaleen monitoimihevoset vievät sinut retkelle turvallisesti. Jokainen tunti räätälöidään osallistujien mukaan. Voit kirjaimellisesti reippailla arjen yläpuolella luonnon maisemisessa kaikkina vuodenaikoina. Lahja sisältää ratsastustunnin kahdelle.

Mikkelin Teatteri
Mikkelin Teatterin tarjonnasta löytyy esityksiä moneen makuun. Elämysmatkalla katsomossa voit tavata Mielensäpahoittajan tai kokea historian kutkuttavat vaiheet Rakastuneen presidentti Risto Rytin kanssa. Lahja sisältää kaksi lippua valitsemaanne esitykseen (ei vierailut). Huomioithan, että lahja on voimassa 9.5.2020 saakka.

Mikkelin Vesijettivuokraus
Saimaan voi kokea myös vesijetin kyydissä. Tällä lahjalla pääset kokeilemaan jetteilyä tai hyppäämään hetkeksi irti rutiineista nauttien kesästä vesillä. Muista myös pidemmät reissut ja vuokraukset. Nuori yrittäjä palvelee sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Lahja sisältää koeajon 30 min ja polttoaineen. Tarvittaessa muokkaat tästä pidemmäkin paketin.

Ollimäen Viinitila
Ollinmäen Viinitila on Suomen ensimmäisiä viinitiloja. Ollinmäellä ydistyy kotimaiset marjat ja keskieurooppalainen viininvalmistustaito aimo annokseen suomalaista pioneerihenkeä. Lahjasi voit valita Ollinmäen kahdesta eri vaihtoehdosta. Viininmaistelu kahdelle sisältää neljä erilaista maisteltavaa omaa viiniä sekä niihin yhdistetyt sapakset eli savolaiset tapakset. Kesäisin mahdollisuus on myös valita tunnelmallinen aittamajoitus kahdelle aamiaiskorin kera.

Pilates Mikkeli
Pilates Mikkeli antaa sinulle avaimet arjessa pysähtymisen kehoasi kuunnellen ja  lihaksia harjoittaen kohti parempaa vointia. Pilates sopii jokaiselle, ja yksityistunti muokataan yhdessä ohjaajan kanssa mieleiseksi. Tule tutustumaan yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa – tai hae harjoitteluusi uutta ulottuvuutta yksityistunnilta. Lahja sisältää pilatesohjaajan räätälöimän yksityistunnin (45min). Varaa aikasi Yvonne Vauhkoselta. Lahja on voimassa 31.5.2020 saakka.

Puutarharavintola Greeneri
Puutarharavintola Greeneri on vakiinnuttanut paikkansa Mikkelin ravintolatarjonnassa maistuvilla herkuilla. Mikkelipuiston sydämessä Greeneri hemmottelee meitä puistobrunssillaan vuoden ympäri. Lahjaksi Greeneri tarjoaa maistuvan puistobrunssin kahdelle kera kuohuvan. Toisinaan ravintola on varattu yksityistilaisuuksille eli tarkistathan aikataulun ennen tuloasi.

St Michel 18-19.7.2020
Mikkelin kesän vilkkain viikonloppu vietetään raviradalla. Kesän kuumin tapahtuma tarjoaa vauhtia ja uusia kokemuksia esimerkiski Toto-pelien maailmassa. Mikkelin ravirata on tunnettu vauhdistaan maailmallakin. Tule viettämään loistavaa kesäviikonloppua vauhtijuhlaan. Lahja sisältää kaksi lippua koko St Michel- viikonlopuksi. Muista lunastaa lahjasi ennakkoon raviradan toimistolta.

Tertin Kartano
Tertin Kartano tunnetaan ruuastaan ja vieraanvaraisuudestaan luonno äärellä. Lahja sisältää kartanon kahvilan lounaspöydän kahdelle tai viikonloppuisin brunssin. Nauti hyvästä palvelusta!

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “49€ lahjavihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *