Eepin Grilli, Henna Hautamäki Wellness, Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Metsälinna, Mikkelipuisto, Mikkelin Jukurit, Mikkelin Keilahalli, OiOi Kick It, Papa’s DOM, Visulahti

Lisätietoja lahjoista

Lahjavihkossa on kymmenen erilaista palvelua yksien kansien välissä. Lahjansaaja valitsee lahjoista yhden. Lahjavihko on konkreettinen vihko, joka toimitetaan postitse tilauksen jälkeen antamaasi osoitteeseen. Lahja voidaan toimittaa myös suoraan saajalle omalla saatetekstilläsi.

Eepin Grilli
Kaupungin kehutuin hampurilainen löytyy Kirkkopuiston laidalta. Eepin grillin savolaisenpohoojalaisissa tunnelmissa syöt hyvin vaikkapa kaverin kanssa. Lahja sisältää tuplahampurilaisaterian kahdelle eli purilainen, juoma ja ranskalaiset. Nam!

Henna Hautamäki Wellness
Henna Hautamäki Wellness on uusi hyvän olon lähettiläs Mikkelissä tarjoten erilaisia joogatunteja sekä fysioterapiapalveluita. HEWE tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ihania joogatunteja ja lempeyttä keholle harjoituksen yhteydessä. Lahja sisältää kaksi valitsemaasi joogatuntia – voi käyttää myös yhdessä kaverin kanssa. 

Mikkelipuisto
Mikkelissä on ihana puisto lähes keskellä kaupunkia, aivan keskustan tuntumassa Pursialassa. Mikkelipuiston vuokrauspiste Virkeästä voit vuokrata erilaisia aktiviteettivälineitä kesän aikana. Kesäpäivää Saimaalle pääsee viettämään SUP-laudan päällä yhdessä ystävän kanssa tai perheen kesken. Lahja sisältää kaksi lautaa tunniksi.

Kauneushuone Kirsi Ritosalo
Kauneushuone Kirsi Ritosalo hoitaa ihoasi asiakaslähtöisesti. Ritosalo on suosittu kosmetologi ja tuttu näky yhteistyössämme jo vuosien ajan. Kauneushuone hemmottelee sinua kiireettömällä tunnelmalla ja laadukkaalla palvelulla. Lahjaksi saat ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun). Kestovärjäys tuo mukavaa piristystä arjen rutiineja helpottamaan.

OiOi Kick It
Mikkeliläinen yritys OiOi on lähdössä valloittamaan maailmaa yhdistämällä urheilua ja teknologiaa. Uusi jalkapallopeli Kick It löytyy Mikkelin Sport Forumilta ja sitä kannattaa jokaisen kokeilla. Lahja sisältää viisi puolen tunnin pelivuoroa, jonka aikana useampikin haastaa itsensä jalkapallosimulaattorissa. Ota siis kaverit mukaan ja suuntaa Sport Forumille. Tämä lahja sopii loistavasti niin lapsille kuin aikuistenkin kaveriporukalle.

Metsälinna
Savon sydämessä eli Mikkelin Ristiinassa Metsälinna tarjoaa kesäiltoihin rentoa ajanvietettä. Huvi- ja tanssikeskus Metsälinnassa tanssijalka vipattaa ja musiiki soi. Lahjaksi Metsälinna tarjoaa liput vapaasti valitsemaasi tanssi-tai keikkailtaan kahdelle.  Tule nauttimaan musiikista tai keinahda tanssin pyörteissä mukavassa miljöössä.

Mikkelin Jukurit
Mikkelin Jukurit tunnetaan laadukkaasta ottelutapahtumasta, jota koko Etelä-Savo seuraa. Tällä lahjalla jääkiekon hurmasta  Kalevankankaalla nauttii useampikin silmäpari. Lahja sisältää perhelipun valittuun Jukureiden runkosarja otteluun. Hallilta löytyy lapsille erilaista tekemistä Heimon tapaamisesta aktiviteetteihin. Nyt matsiin! Psst, ottelu on myös oiva paikka järjestää synttärit. 

Mikkelin Keilahalli
Hohtokeilaus on takuuvarmasti hauska illanviettotapa. Lahja sisältää hohtokeilausradan tunniksi sekä välinevuokrauksen. Radan käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, mutta tästä lahjasta on helppo muokata lisäratoja vuokraamalle suuremmallekin porukalle sopiva. Kuka tekee ensimmäisen täyskaadon?

Papa’s DOM
Bar DOM tunnetaan loistavasta palvelusta ja makoisista juomista. Samassa talossa sijaitsee setien oma pitseria Papa’s DOM. Lahjaksi voit valita kaksi vapaavalintaista pitsaa listalta. Älä unohda yhdistää hyvää juomaa ruuan kanssa.

Visulahti
Ota suunnaksi Visulahti! Mikkelin tunnettu kesänviettopaikka Visulahti sisältää monipuolisesti erilaista tekemistä lapsille ja lapsenmielisille. Lahja sisältää rannekkeen kahdelle. Vaihda lahjavihkosi portilla rannekkesiin ja hauskuus on taattu. Voitte ilotella vesipuistossa ja toinen toistaan hauskemmissa laitteissa tai vaikkapa vahakabinetissa, tuossa todellisessa klassikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “25€ lahjavihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *