FC Lahti, Footfysio, Hello!, kahvila Asemapäällikkö, Kitetirri, Kuninkuusravit 2019, Lahden Suolahuone, On The Spot, Pajulahti, Salpausselän kisat, Stooli

Lisätietoja lahjoista

Kaupunki lahjaksi on konkreettisesti tuotteena laadukas vihko. Jokainen vihkon sivu on oma paikallinen lahjansa. Lahjavihko sisältää yksitoista erilaista palvelua, joista saa valita yhden. Lahjat on esitelty alla. Osta vihko – valitse palvelu – nauti elämyksestä!

FC Lahti
Urheilu on parasta paikan päällä – etenkin jalkapallo. Lahtelaisyleisiöä hemmotellaan kattauksella Veikkausliigan kuumimpia pelejä kotikaupungissa. Lahja sisältää liput otteluun kahdelle sekä kaksi makkaraa, ettei nälkä pääse kesken matsin yllättämään. Oi, Lahti on!

Footfysio
Lahden parhaaksi fysioterapeutiksi tituleerattu Mikko Poutiainen on tuonut paikallisille uudenlaisen rentoutumisen muodon valikoimaansa. Neurosonic-menetelmä rentouttaa ja tasapainottaa kehoasi miellyttävästi ja tehokkaasti. Se on helppo tapa huolehtia omasta jaksamisesta, unenlaadusta tai palautumisesta. Asetu makuulle ja lepää hetki tuolin tehdessä työnsä. Lahja sisältää kaksi hoitokertaa

Hello!
Kaupungin parhaat burgerit löytyvät aidon fiftaritunnelman keskeltä Vesijärvenkadulta. Täydellinen hampurilainen koostuu laadukkaista raaka-aineista sekä intohimosta ja se nautitaan hymyn kera ystävien kanssa. Lahja sisältää Hello! aterian kahdelle. Ateria sisältää burgerin, lisukkeet ja juomat molemmille. Nyt on aika sanoa Hello!

Kahvila Asemapäällikkö
Kahvila Asemapäällikkön monipuolinen ja terveellinen aamiainen tunnetaan jo kaupungin herkkusuiden keskuudessa. Kahvila sijaitsee kauniissa miljöössä Matkakeskuksen sydämessä. Runsas aamiainen sisältää hedelmiä, puuroa leipää, teetä ja kahvia – kaikkea sitä, mitä hyvältä aamunaloitukseltasi toivot. Lahja sisältää yhteensä neljä aamiaista. Käytä kaikki kerralla yhdessä ystävien kanssa tai nauti itse omassa rauhassa.

Kitetirri
Haluaisitko kokea Salpausselän harjut pyöräillen tai nauttia Vesijärven laineista SUP-laudan päällä? Kitetirri vie sinut luontoon ulkoilma-aktiviteettien pariin kätevästi. Fatbike haastaa kokeneenkin kuntoilijan nauttimaan polkujen riemusta ympäri vuoden. Kesäisin lahtelaisten oman olohuoneen Pikku-Veskun tuttu näky ovat olleet lipuvat laudat ja hymyilevät ihmiset. Kokeile rohkeasti! Lahjaksi voit valita fatbiken tai SUP-laudan kahdeksi tunniksi tai suppauskurssin.

Kuninkuusravit 2.-4.8.2019 Lahti
Oletko käynyt Kuninkuusraveissa? Tämä tapahtuma kannataa kokea! Lempinimellään kutsuttuna Kunkkarit on kesän ykköstapahtuma, ja tänä vuonna ne ravataan Lahden Jokimaalla. Yksi Suomen suurimmista urheilutapahtumista hemmottelee yleisöä aurinkoisella tunnelmalla, tiukoilla jännitysnäytelmillä sekä loistavalla viihteellä. Kunkkareihin reissataan kauempaankin. Lahjavihko sisältää lipun yhdelle lauantaiksi. Lahja tulee lunastaa viikkoa aiemmin Jokimaalta, raviradan toimistolta.

Lahden Suolahuone
Suolahuonehoito on luonnonmukainen hoito hengitystieongelmiin. Siitä on saatu apua mm. infektioihin, astmaan, allergioihin ja homepölyaltistukseen. Suolahuonehoidolla on saavutettu hyviä tuloksia myös iho-ongelmien sekä aivan tavallisen flunssan hoidossa. Suolahuoneessa voit rentoutua miellyttävästi ja pysähtyä hetkeksi arjen keskellä. Lahja sisältää kaksi suolahuonehoitoa: käytä itse molemmat tai jaa hetki ystävän kanssa.

OnTheSpot
Oletko jo huomannut liikkuvan lihashuoltopisteen? Sen takaa löytyvät OnTheSpotin hierojat Miika ja Noora – lihaskuiskaajiksikin kutsutut ammattilaiset. Hieronta sopii niin urheilijalle kuin osaksi työhyvinvointia tai rentoutumista. OnTheSpot löytyy Launeelta GoGo Expressin tiloista. Kipaise paikalle ja lunasta tästä omaa aikaa. Lahja sisältää 25 minuutin hierontakerran.

Pajulahti – Seikkailupuisto
Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia niin korkealla kuin hieman alempanakin. Pajulahden seikkailupuisto on aktiivinen kiipeilypuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään. Lahja sisältää seikkailukokemuksen yhdelle tykötarpeineen. Tämä lahja kannattaa kokea eli nokka kohti Pajulahtea!

Salpausselän kisat 8.-10.2.2019
Hiihtolajien ystäviä hemmotellaan Lahdessa helmikuussa. Talven festarit syntyvät stadionille Suomen parhaiden urheilijoiden ja kansainvälisten vieraiden kattauksella. Sprinttimatkat nostavat sykettä katsomossakin jännittävillä tilanteillaan. Menestystä odotetaan myös yhdistetyn nuorilta toivoilta. Entä mikä on kisakunto mäkimontussa? Illan ilotulitus on aina loistava! Lunasta lippusi ajoissa Sibeliustalolta ja vietä legendaarinen kisalauantai urheilun ytimessä. Lahja sisältää lipun yhdelle lauantaiksi.

Stooli
Stooli on rento ja trendikäs täyden palvelun parturi-kampaamo Lahden Vesijärvenkadulla. Viimeisempien hiustrendien monitaiturit loihtivat lookin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lahjan voi yhdistää helposti Stoolin muihin palveluihin. Voit mennä saapua paikalle myös vain kampausta tai leikkausta varten. Lahja sisältää joko kampauksen tai parturileikkauksen valintasi mukaan. Kipinkapin Stooliin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “25€ lahjavihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *