Eepin Grilli, Karikon Autohuolto,  Kauneushuone Kirsi Ritosalo, Metsälinna, Mikkelin Keilahalli, Mikkelin Melojat, OiOi Kick It, Puutarharavintola Greeneri – Mikkelipuisto, Saimaa Stadiumi, Skeittihalli, Visulahti

Varasto loppu

Lisätietoja lahjoista

Lahjavihkossa on yksitoista erilaista palvelua, joista saat valita yhden.

Eepin Grilli
Kaupungin kehutuin hampurilainen löytyy Kirkkopuiston laidalta. Eepin grillin savolaisenpohoojalaisissa tunnelmissa syöt hyvin vaikkapa kaverin kanssa. Lahja sisältää tuplahampurilaisaterian kahdelle eli purilainen, juoma ja ranskalaiset. Nam! Lahjavihkon sivulla erheellisesti lukee, että grilli löytyisi Mikkelin torilta grilli. Siellähän se oli, mutta muuton seurauksena lahjasi voit lunastaa uudelta grilliltä Vuorikadulta.

Greeneri Mikkelipuisto
Puutarharavintola Greeneri on raivannut tienstä mikkeliläisten sydämeen maistuvilla herkuilla. Mikkelipuiston sydämessä ravintola Greeneri hemmottelee meitä puistobrunssillaan vuoden ympäri. Lahjaksi Greeneri tarjoaa maistuvan puistobrunssin kahdelle. Brunssi tarjoillaan vuoden ympäri viikonloppuisin klo 11-15. Toisinaan ravintola on varattu yksityistilaisuuksille eli tarkistathan aikataulun ennen tuloasi.

Karikon Autohuolto
Tätä lahjaa on toivottu helpottamaan arkea eli autoilijat huomio! Kurvaa Karikkoon täydenpalvelun autohuoltoon.  Lahjaksi Karikon Autohuolto tarjoaa kaksi laadukasta autonpesua.  Matka jatkuu taas kiiltävällä kaaralla.

Kauneushuone Kirsi Ritosalo
Kauneushuone Kirsi Ritosalo hoitaa ihoasi asiakaslähtöisesti. Kirsi on suosittu kosmetologi ja tuttu näky yhteistyössämme. Kauneushuone hemmottelee sinua kiireettömällä tunnelmalla ja laadukkaalla palvelulla. Lahjaksi saat ripsien ja kulmien kestovärjäys (sis. kulmien muotoilun). Kestovärjäys tuo mukavaa piristystä arjen rutiineja helpottamaan.

OiOi Kick It
Mikkeliläinen yritys OiOi on lähdössä valloittamaan maailmaa yhdistämällä urheilua ja teknologiaa. Upouusi jalkapallopeli Kick It löytyy Mikkelin Sport Forumilta ja sitä kannattaa jokaisen kokeilla. Lahja sisältää tunnin pelivuoron, jonka aikana useampikin haastaa itsensä jalkapallosimulaattorissa. Ota siis kaverit mukaan ja suuntaa Sport Forumille. Tämä lahja sopii loistavasti niin lapsille kuin aikuistenkin kaveriporukalle.

 

Metsälinna
Savon sydämessä eli Mikkelin Ristiinassa Metsälinna tarjoaa kesäiltoihin rentoa ajanvietettä. Huvi- ja tanssikeskus Metsälinnassa tanssijalka vipattaa ja musiiki soi. Lahjaksi Metsälinna tarjoaa liput vapaasti valitsemaasi tanssi-tai keikkailtaan kahdelle.  Tule nauttimaan keikkaillasta tai keinahda tanssin pyörteissä.

Mikkelin Keilahalli
Hohtokeilaus on takuuvarmasti hauska illanviettotapa. Lahja sisältää hohtokeilausradan tunniksi sekä välinevuokrauksen. Radan käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, mutta tästä lahjasta on helppo muokata lisäratoja vuokraamalle suuremmallekin porukalle sopiva. Kuka tekee ensimmäisen täyskaadon?

Mikkelin Melojat 
Mikkelissä parasta on aivan keskustan tuntumasta löytyvä vesiurheilukeskus Melapirtti. Melapirtiltä voit vuokrata itsellesi kajakin tai SUP-laudan kesäisin. Kesäpäivä on parhaimmillaan Saimaalla SUP-laudan päältä katseltuna. Lahja sisältää kaksi sup-lautaa tunniksi. Lunasta lahjasi joko aukioloaikoina tai varaa itsellesi sopiva hetki ottamalla yhteyttä seuran suppausvastaaviin.

Saimaa Stadiumi 
Uutuutta hohtava Saimaa Stadiumi on avattu Mikkelin Kalevankankaalle ja tarjoaa monipuolisen liikuntatarjonnan jokaiselle. Lahja sisältää kiipeilykokeilun kahdelle tai kuukausikortin kuntosalille. Sinä voit valita näistä kahdesta lunastamalla lahjan Stadiumin tiskiltä. Haasta itsesi kokeilemaan kiipeilyä tai liikkumaan kuntosalilla. Saimaa Stadiumilla on tilaa elämyksille.

Skeittihalli
Skeittaus ei ole ainoastaan pipopäiden juttu. Skeittihalli Mikkelin Rokkalassa on avoinna silloin, kun rullailemaan ei ulos pääse. Hyvien puitteiden keskellä on helppo rullailla milloin vain laudalla tai skootilla. Tarvittaessa henkilökunta opastaa alkeiden pariin. Lahja sisältää 20 kertakäyntiä Skeittihallilla. Erinomainen tapa viettää aikaa yhdessä perheen tai kavereiden kanssa. Tästä juniorit tykkää!

Visulahti
Ota suunnaksi Visulahti! Mikkelin tunnettu kesänviettopaikka Visulahti sisältää monipuolisesti erilaista tekemistä lapsille ja lapsenmielisille. Lahja sisältää rannekkeen kahdelle. Vaihda lahjavihkosi portilla rannekkesiin ja hauskuus on taattu. Voitte ilotella vesipuistossa ja toinen toistaan hauskemmissa laitteissa tai vaikkapa vahakabinetissa, tuossa todellisessa klassikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “25€ lahjavihko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *